Wat is Retraite Yvette?

Wat is retraite yvette
Liverpool Hut, Nieuw-Zeeland

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, ik ben geen Guru en bied ook geen trainingen voor spiritueel zelfonderzoek. Wel hoop ik met mijn blog een plek te creëren waar je kunt pauzeren van de alledaagse dingen, een soort toevluchtsoord, door je mee te nemen in alles wat mij interesseert. Als jij geïnspireerd, bewuster en energieker mijn blog verlaat, heb ik mijn doel bereikt. Waarom en hoe? Dat vertel ik je graag in mijn eerste blogpost!

Waarom?

Ongeveer een jaar geleden maakte ik de overstap van een onbezorgd studentenleven naar een ‘help-wat-ga-ik-nu-doen’-grote mensen leven. Ik heb een prima studie afgerond en een prima baan, maar er blijft iets knagen. Is dit het dan? Waarom doe ik dit werk als er nog zoveel andere leuke, en vooral belangrijke dingen te doen zijn? Ben ik de enige met dit gevoel? Zoals je begrijpt ben ik erg zoekende en zie ik soms door de bomen het bos niet meer.
Daarom heb ik besloten niet meer verder te denken, maar verder te schrijven. Zodat ik mijn gedachten ergens kwijt kan en jij er hopelijk herkenning, inspiratie en plezier uit haalt.

Wat kun je verwachten?

Wees niet bang voor duizend-en-één verhalen over hoe ellendig ik het grote mensen leven soms vind. Dat valt allemaal best wel mee. Bereid je vooral voor op onderwerpen waar ik blij van word. Van kamperen tot aan slow living, van hiken tot aan boekentips, alles daartussenin en een beetje over mijzelf.

Stay tuned!

Volg:

Laat hier je reactie achter

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail