To do: deze 6 km boswandeling in Breda

Toen zaterdag eindelijk de zon weer scheen, liep ik een route in Breda die lang op mijn lijstje stond. Ik zocht al een tijdje naar een mooie wandeling waarbij je minstens een uur even uit de stad bent en door de natuur kunt lopen, maar niet eerst een heel stuk met de auto hoeft te rijden. Well, here it is.

Via de app van route.nl vond ik een 10 km wandeling door het Mastbos. Deze heb ik iets ingekort, omdat ik twee uur lopen iets te lang vond die dag. Uiteindelijk werd het deze route van 6 km:

Het eerste halfuur loop je langs het water, daarna door het bos. Of andersom. Onderweg kom je meerdere restaurants tegen, dus je kunt ook even stoppen voor een kop koffie. Zin in een sportievere middag? Hardlopen kan natuurlijk ook!

Wat is jouw favoriete wandeling in Nederland?

Meer wandelingen in Breda? Hier lees je over het Boswachterspad.

Volg:
0

Laat hier je reactie achter