Support

Op dit moment reizen Matthijs en ik voor onbepaalde tijd op de fiets door Zuid-Amerika. Met onze reisverhalen, foto’s en video’s hopen we een langzamere, bewustere en gezondere levensstijl te promoten. Support in welke vorm dan ook zien we als een waardering voor ons werk en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Waardeer je wat we doen en wil je ons supporten? Hier lees je op welke manieren dat kan. 

Vrijwillige donaties

Je kunt vrijwillig een bedrag doneren via onderstaande button of direct iets overmaken naar NL80 ASNB 0782 5019 23 (Y Kooijman). Tijdens het reizen op de fiets genieten we ontzettend van de kleine dingen, zoals een verse koek van de bakker, de frisse geur van gewassen kleding of een zacht bed in een hotel. Met een klein bedrag geef je ons iets groots. Het gegeven geld blijft niet in onze zak; we besteden dit aan de lokale bevolking. Op die manier steun je niet alleen onze reis, maar draag jij indirect ook bij aan het leven van iemand in Zuid-Amerika. Muchas gracias!

social media support

Wil je mij op een andere manier supporten? Dan help je mij ook enorm door mij te volgen op Instagram en jezelf (gratis) te abonneren op mijn YouTube kanaal. Hier kun je mijn foto’s en video’s liken of een reactie achterlaten. Dankjewel!

samenwerken

Waardeer je wat we doen en heb je een leuk product, project of idee waar we elkaar in kunnen vinden? Stuur mij gerust een berichtje via Instagram of mail naar info@yvettekooijman.nl. Het lijkt me leuk om samen een langzamer, bewuster en gezonder leven te promoten, want ik geloof echt dat de wereld daar mooier van wordt.

Wat ik bijvoorbeeld voor je kan doen:
  • Beeldmateriaal. Ik maak graag foto’s en/of video’s voor jouw website, social media of andere kanalen. Zowel reis- als productgerelateerd.
  • Producten testen. Een uitgebreide review met tekst en beeld, getest en gefotografeerd in Zuid-Amerika, maar uiteraard wel met onze eerlijke mening.

  • Schrijfopdrachten. Ik heb ervaring met het schrijven van SEO-teksten, gastblogs en reisverhalen. 

  • Een ereplaats op mijn website. Bijvoorbeeld in mijn partnerbalk of middels linkbuilding.

Zij gingen je voor:

gratis supporten

Op mijn website maak ik gebruik van affiliate linkjes. Wanneer je een bestelling plaatst via één van deze linkjes, ontvang ik daar een klein percentage van. De bestelling kan van alles zijn, het hoeft niet mijn boek te zijn. Het plaatsen van een bestelling is anoniem en kost jou niets. Supporten kan dus ook gratis door op de blauwe button te klikken en je bestelling te plaatsen.