Support

Tijdens onze reis maken we graag reisverhalenfoto’s en video’s. Dat doen we niet alleen voor onszelf of om je op de hoogte te houden van ons avontuur; we hopen je ook te inspireren om zelf op pad te gaan. Het maken van onze verhalen en beelden kost tijd. Waardeer je wat we maken en wil je ons supporten? Door een bedrag naar keuze over te maken, kunnen wij onze avonturen langer blijven vastleggen.

Tijdens het reizen op de fiets genieten we ontzettend van de kleine dingen. Met een klein bedrag geef je ons iets groots. 

Schone kleding
€ 3

Na een week fietsen is onze outfit toe aan een wasbeurt. 

Koek van de bakker
€ 5

We genieten met gesloten ogen van een verse koek bij de lokale bakker.

Verse maaltijd
€ 10

We vullen onze reserves het liefst aan met een vegetarische maaltijd vol groenten en andere belangrijke bouwstenen.

weet jij het al?
€ 25

Een menukaart zien we zelden, dus samen iets bestellen is echt een cadeautje.

Warm bed
€ 50

We slapen graag in onze tent, maar er gaat niets boven een warm bed in een airbnb, hostel of hotel. 

Wat ik nu lees

Op mijn website maak ik gebruik van affiliate linkjes. Wanneer je een bestelling plaatst via één van deze linkjes, ontvang ik daar een klein percentage van. De bestelling kan van alles zijn, het hoeft niet mijn boek te zijn. Het plaatsen van een bestelling is anoniem en kost jou niets. Supporten kan dus ook gratis door op de blauwe button te klikken en je bestelling te plaatsen. 

social media support

Wil je mij op een andere manier supporten? Dan help je mij ook enorm door mij te volgen op Instagram en jezelf (gratis) te abonneren op mijn YouTube kanaal. Hier kun je mijn foto’s en video’s liken of een reactie achterlaten. Dankjewel!

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail