September: de gouden doos, Ardennen en mijn laatste werkdag

In Monthly highlights deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand. Benieuwd wat ik in september deed? Lees dan verder.

Ik werd 25 jaar! Het was de eerste dag na onze huttentocht, dus ik dacht dat we de hele dag bij het meer zouden liggen. Toch had Matthijs een verrassing geregeld (lief). We gingen naar Moustiers-Sainte-Marie om deze gouden doos op te halen: een gepersonaliseerde Franse theepot die hij in Nederland al had besteld bij het atelier. Heel tof! We aten crêpes op het terras, liepen we door het dorpje en gingen ‘s avonds uiteten in een sprookjesachtige Franse tuin.

Het weekend daarna vertrokken we alweer richting de Ardennen voor nog een verrassingsweekend, dit keer op uitnodiging van Matthijs z’n werk. We mochten ons opgeven voor allerlei activiteiten. Ik koos voor tokkelen, een parcours afleggen en kajakken. ‘s Avonds sloten we af met een barbecue bij het kampvuur langs de rivier.

Nu de herfst zich weer laat zien, raapte ik wat hazelnoten onder een boom hier in de wijk. Ik maakte er simpele notenkoekjes van en deed vervolgens véél te veel moeite voor een foto, want: ‘wie weet plaats ik het recept ooit nog wel is’. Probably not, dus hier een schaamteloze selfie met koekjes.

Verder bestelde ik voor mijn verjaardag een nieuwe tas. Ik loop namelijk altijd te sjouwen met een extra tas, omdat mijn lunch en laptop niet in één tas passen. Herkenbaar? Ik ben uiteindelijk voor deze gegaan. Echt een fijne, ruime tas.

Ook maakte ik een ketting van het muntgeld dat ik een aantal jaar geleden overhield van mijn tijd in Nieuw-Zeeland. Ik bewaarde de munten een lange tijd in de kast, maar vond dat eigenlijk zonde. Nu hebben ze een mooi plekje gekregen.

Ik noemde het al even op mijn Instagram-pagina, maar deze maand was ook de maand van mijn laatste werkdag. Na veel piekeren en twijfelen kwam ik namelijk tot de conclusie dat deze baan niet bij mij paste en ga ik iets heel anders doen. Hoewel ik lang uitkeek naar deze dag, voelde het toch een beetje gek. Binnenkort zal ik hier een blogpost over schrijven. Ik heb in ieder geval enorm veel zin in wat komen gaat!

Wat waren jouw geluksmomentjes in september?

Volg:

Laat hier je reactie achter

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail