Oktober: kringloop, babysitten & mijn droomhuis

In Monthly highlights deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand. Benieuwd wat ik in oktober deed? Lees dan verder.

Begin deze maand nam ik voor de tweede keer in korte tijd ontslag. En dat voelde verbazingwekkend goed! Binnenkort schrijf ik hier een update over. Ik bracht direct een bezoek aan de kringloop en maakte foto’s voor mijn ‘winkeltje‘. Iets wat ik al heel lang wilde doen. Voor foto’s verbouw ik altijd het hele huis, om vervolgens alsnog voor de eerste foto te gaan.

Die vrijdag besloten Matthijs en ik een avond naar Rotterdam te gaan. We aten eindelijk bij The Vegan Junkfoodbar en dat was fantastisch. De bitterballen zijn niet van ‘echt’ te onderscheiden. En ik vraag me af waarom je nog vleesbitterballen zou willen. Verder kocht ik deze Marokkaanse lamp nog voor mijn afstuderen. Ik vind hem zo mooi! Ook zagen we Joker en scoorden we tweedehands kleding bij Episode.

Nu ik thuiszit heb ik alle tijd om af en toe op honden te passen. Diesel was de eerste, hij bleef gezellig twee nachten slapen. Het weekend daarop gingen we naar Zeeland, maakten een strandwandeling en aten we in een strandtent tot het donker werd.

Later gingen we nog een keer naar Zeeland! We waren door Matthijs zijn oom uitgenodigd om met de hele familie een nachtje in deze villa te slapen. We konden maar een middag blijven, maar dat was heerlijk!

De volgende dag dronken we koffie in de stad. Breda heeft zulke leuke koffiezaakjes, maar we maakten er nooit echt tijd voor. We zaten bij Sunshine en dat is echt een aanrader. Vooral de Tony Chocolonely-taart was top.

Mijn tweede oppashondje Tico is echt een lieverd. Hij is nog jong en kan niet goed zonder zijn baasje, dus dat vroeg wat extra aandacht. Na twee lange wandelingen (waarbij ik deze dramatisch mooie lucht tegenkwam) en veel spelen ging het gelukkig steeds beter. Volgende week komt hij weer.

Wat waren jouw geluksmomentjes in oktober?

Volg:

Laat hier je reactie achter

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail