Mijn favoriete planner & doelen voor 2020

Je hoeft bij mij niet lang te zoeken naar lijstjes, notitieboekjes of planningen. De planten water geven, social media, appen, boodschappen doen. Ik plan echt alles in. Tel daar de belangrijkere zaken in het leven bij op en een simpele agenda volstaat niet meer. Gelukkig heb ik mijn rots in de branding gevonden: de A-planner 2020 van A-journal. En die laat ik je graag zien.

Praktisch

  • De planner is Engelstalig;
  • Op de eerste pagina’s reflecteer je op 2019 en schrijf je je intenties op voor 2020;
  • Iedere maand begint met een mooie illustratie, een maandoverzicht en een planner voor well being, social, work, health. Je reflecteert op de vorige maand en schrijft je intenties voor de nieuwe maand op;
  • Een week vult twee pagina’s, dus genoeg ruimte;
  • Iedere dag heeft een to do-lijstje. In de weekenden zelfs voor ontspanning;
  • Achterin is er ruimte voor afspraken in 2021, recepten, activiteiten die je leuk vindt, inspirerende boeken en selfcare;
  • De planner kost €25.

Maar eigenlijk zat de planner al in m’n winkelmandje toen ik de kaft zag. Ik viel voor het minimalistische ontwerp, de lichte kleuren en de linnen kaft. Daarnaast sluit de planner goed aan op mijn goede voornemens.

Mijn doelen voor 2020

Goede voornemens vind ik een beetje cheesy, maar ik doe er uiteindelijk altijd weer aan mee. Het voelt toch fijn, zo’n frisse start met een helder doel voor ogen.

In 2020 streef ik minimalistisch en bewust leven na, zowel in spullen als in afspraken. Uiteraard kan het allemaal een tikkie gezonder en wil ik vaker buiten zijn. Dat kan hardlopen zijn of gewoon even wandelen. Laatst las ik bijvoorbeeld iets over meeleven met het daglicht en liep ik spontaan om 8.00 uur ’s ochtends het park in om alles te zien ontwaken. Klinkt een beetje vaag, maar het was echt heel fijn. Vaker bloggen blijft een ding (zie hier mijn eerste poging) en Winkeltje van Yvette houd ik ook graag draaiende. Ik wil een mooie reis maken of vaker even weg. En bovenaan staat mijn premaster halen. En dit alles op een studentenbudget. Ambitieus zou ik het willen noemen.

Eindoordeel

Ik heb dus hoge verwachtingen van de planner. Wat ik fijn vind aan de A-planner is dat deze je, naast werk of studie, dwingt om stil te staan bij gezondheid, ontspanning, familie en vriendschap. Het draait echt om de balans tussen werk en privé. Tussen inspanning en ontspanning. Een perfecte match dus met doelen voor 2020. En ik kan lekker loco gaan met mijn lijstjes.

Je vindt de planner hier.

Wat zijn jouw doelen voor 2020? En welke planner gebruik jij het liefst?

Volg:

Laat hier je reactie achter

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail