Juni: Polen, puppy’s & een fijn plekje in Breda

In Monthly highlights deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand. Benieuwd wat ik in juni heb gedaan? Lees dan verder.

De eerste dagen van juni bracht ik door bij een vriendin in Polen. We bekeken de mooie gebouwen in Krakau, aten de beste sushi in Katowice en verlieten vol ongeloof Auschwitz.

Een week later sliep ik naast een rivier in de Ardennen en dat was heerlijk! Laatst schreef ik hier al een kleine sfeerimpressie over. Deze zomer wil ik proberen zoveel mogelijk buiten te zijn door vaker gewoon een weekend te gaan kamperen.

Meet our new family member Lola! De puppy van mijn oom en tante. Ze is zo klein en lief! In augustus mag ik een weekend babysitten.

Als verrassing voor mijn opa’s verjaardag namen mijn broertje en ik opa en oma mee naar het Openluchtmuseum. 10 jaar geleden deden zij hetzelfde voor ons. Het is zo leuk om een mooie dag en herinnering te geven in plaats van spullen. Op de foto zie je ons 10 jaar geleden en nu. Mijn broertje is verdubbeld…

Zondag ging ik met vrienden naar een trampolinepark. Een uurtje lang los gaan, mega leuk en echt niet alleen voor kinderen. Aanrader! Daarna aten we pizza en dronken we drankjes bij Belcrum Beach en Pier 15.

Wat waren jouw geluksmomentjes in juni?

Volg:

Laat hier je reactie achter

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail