Juli: Wildeburg, mijn hitteplan & een bruiloft aan het water

In Monthly highlights deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand. Benieuwd wat ik in juli heb gedaan? Lees dan verder.

Juli kon niet beter beginnen dan met Wildeburg. We waren er een lang weekend en het was ZO leuk! Ik ben nog steeds aan het nagenieten. Je kunt alleen een kaartje kopen als je ingeloot wordt, fingers crossed dus voor volgend jaar.

Deze maand was heet. En zorgwekkend als je het mij vraagt. Dit hitteplan was daarom weer mijn redding. ‘s Avonds toen het iets afkoelde, maakte ik een lange avondwandeling. Gelukkig bleef ons huis redelijk koel en was de bank gedwongen mijn favoriete plekje. Ook sprak ik af met een vriendin in het park. Goede gesprekken, voeten in het water en deze mooie zonsondergang.

Later deze maand gingen we op zoek naar mooie cadeaus, dronken we koffie op het terras en vierden we de bruiloft van vrienden.

De komende weken hoop ik meer foto’s te maken (dit is duidelijk niet mijn tweede natuur), plannen we onze huttentocht in Zuid-Frankrijk en tel ik af naar de vakantie.

Wat waren jouw geluksmomentjes in juli?

Volg:

Laat hier je reactie achter

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail