December: tips voor Antwerpen, slow living interieur en Nespresso-favorieten

In Monthly highlights deel ik mijn hoogtepunten van de afgelopen maand door de foto’s van mijn telefoon te laten zien. Een soort dagboek dus! Benieuwd wat ik in december deed?

December voelt voor mij alweer als een eeuwigheid geleden en het is voorbij gevlogen. Ik stond voor het eerst op een kerstmarkt met Winkeltje van Yvette en dat had ik eigenlijk flink onderschat. Het was veel opknappen, schoonmaken, inpakken en uitpakken, maar wel een leuke ervaring! In het voorjaar doe ik het misschien nog eens.

Vlak voor kerst besloten we nog een dagje naar Antwerpen te gaan. We hadden niet echt een plan, struinden vooral rond over de kerstmarkt en deden waar we op dat moment zin in hadden. ‘S avonds aten we hele lekkere tapas bij TapaBar, echt een aanrader! Tip: reserveer op tijd want het zit soms een week van tevoren al vol.

Verder kon een bruine kroeg met Belgisch bier zoals Jazzcafé de Muze niet ontbreken. Een leuke plek om ‘s avonds nog een drankje te doen. We sloten de dag af in het reuzenrad. Ik kan mij de laatste keer dat ik dat deed niet meer herinneren en dacht dat het misschien een beetje saai zou zijn, maar het was juist heel leuk!

Kerst vierden we met beiden families, maar op kerstavond waren we samen thuis. We maakten deze vega wellington. Erg lekker en ik zou het zeker een keer proberen, maar houd er rekening mee dat het een zware maaltijd is door de aardappel :).

Voor kerst kreeg ik onder andere dit mooie slow living interieurboek: The Kinfolk Home. Eén van mijn voornemens is bewuster en minimalistischer om te gaan met spullen en afspraken, dus dit is een goed begin. Ook kregen we een Nespresso-apparaat met 200 (!) cups. Omdat kiezen niet mijn sterkste kant is, vroeg ik naar jullie favorieten: Arpeggio en Colombia. Zelf vind ik Envivo Lungo ook erg lekker.

Op de laatste dag van het jaar keek ik terug op 2019 en schreef ik mijn goede voornemens op voor 2020. Ik gebruik dit jaar voor het eerst een luxere agenda (de A-planner van A-journal) en wil nu al nooit meer terug. Voor alle controlfreaks, zoals ik, schrijf ik hier binnenkort iets meer over.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2020?

Volg:

Laat hier je reactie achter

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail