Support

Op dit moment reizen we voor onbepaalde tijd op de fiets door Zuid-Amerika. We doen dit op de fiets, omdat we geven om een wereld waarin we zo min mogelijk fossiele brandstof nemen, zoveel mogelijk de lokale bevolking steunen en een actieve en simpele levensstijl willen promoten. Tijdens onze reis maken we graag reisverhalenfoto’s en video’s.  Dat doen we niet alleen voor onszelf of om je op de hoogte te houden van ons avontuur; we hopen je ook te inspireren om zelf op pad te gaan. 

Waardeer je wat we doen en wil je ons supporten? Dat kan door ons bijvoorbeeld een kopje koffie, een overnachting of een activiteit te geven via onderstaande link. Het gegeven geld blijft natuurlijk niet in onze zak; we besteden dit aan de lokale bevolking. Op die manier steun je niet alleen onze reis, maar draag jij indirect ook bij aan het leven van iemand in Zuid-Amerika. Muchas gracias!

Tijdens het reizen op de fiets genieten we ontzettend van de kleine dingen. Met een klein bedrag geef je ons iets groots. 

Schone kleding
€ 3

Na een week fietsen is onze outfit toe aan een wasbeurt. 

Koek van de bakker
€ 5

We genieten met gesloten ogen van een verse koek bij de lokale bakker.

Verse maaltijd
€ 10

We vullen onze reserves het liefst aan met een vegetarische maaltijd vol groenten en andere belangrijke bouwstenen.

weet jij het al?
€ 25

Een menukaart zien we zelden, dus samen iets bestellen is echt een cadeautje.

Warm bed
€ 50

We slapen graag in onze tent, maar er gaat niets boven een warm bed in een airbnb, hostel of hotel. 

Wat ik nu lees

Op mijn website maak ik gebruik van affiliate linkjes. Wanneer je een bestelling plaatst via één van deze linkjes, ontvang ik daar een klein percentage van. De bestelling kan van alles zijn, het hoeft niet mijn boek te zijn. Het plaatsen van een bestelling is anoniem en kost jou niets. Supporten kan dus ook gratis door op de blauwe button te klikken en je bestelling te plaatsen. 

social media support

Wil je mij op een andere manier supporten? Dan help je mij ook enorm door mij te volgen op Instagram en jezelf (gratis) te abonneren op mijn YouTube kanaal. Hier kun je mijn foto’s en video’s liken of een reactie achterlaten. Dankjewel!

Volgen

Blijf op de hoogte via e-mail